Maak Ruimte, het boek

Met het boek Maak Ruimte onderzoek ik, Juul Martin, waar een aantal bijzondere en succesvolle leiders van heel divers pluimage van AAN gaan. Ik onderzoek hoe zij in het werken met hun teams ruimte maken voor die mensen zelf en wat zij nodig hebben en hoe dat voor de leider in kwestie zelf is.

Hoe maken zij ruimte voor initiatief, verbinding, autonomie en leren. Voor delen en erkenning? Om maar een paar cruciale behoeftes van mensen te noemen. Hoe doen zij dat op zo’n manier dat er ook nog mooie dingen lukken? In Maak Ruimte beschrijf ik het praktisch, inspirerend, simpel en inzichtgevend.

Als je het boek hebt, krijg je via het boek toegang tot unieke online content die ik samen met geïnterviewden heb gemaakt. Denk aan tips, extra verhalen en oefeningen, rechtstreeks van de leiders zelf. Hoe bijzonder is dat?

Je kunt nu al een exemplaar van Maak Ruimte reserveren en zo helpen het boekproject te funden.

Ik sprak reeds met…

Ageeth Boomgaardt – tophockeycoach | Martin Koolhoven – filmregisseur van o.a. Oorlogswinter en Brimstone | Walter Hamers – bestuurder van o.a. wooncorporatie Talis | Hans Damen – Generaal buiten dienst Koninklijke Landmacht | Emile van der Staak – ‘beste groentechef ter wereld’ bij de Nieuwe Winkel | Dick Stegeman – oprichter softwarebedrijf zonder managers ihomer | Roy van Boekel – directeur en mede-oprichter Natuurbegraven Nederland | Arno Kantelberg – hoofdredacteur Esquire en National Geographic Nederland & stijlpastoor des vaderlands | Joke van Lonkhuijzen – Hoekstra, directeur Rode Kruis Nederland

Een aantal interviews kun je hier al lezen, de rest komt in het boek. Ken jij een bijzondere leider? Tip me!

martin koolhoven-maak ruimte-leiders
Met Martin Koolhoven (r)

Maak Ruimte kun je nu al bestellen!

Teken nu in op het boek Maak Ruimte en help mij dit boek waar te maken. Het kost 25,- exclusief verzendkosten. Als 200 mensen hem al reserveren dan is er genoeg geld om een prachtig boek uit te geven dat gedragen wordt door een groep geïnteresseerden.

Als je nu intekent krijg jij als een van de funding 200 een gesigneerd exemplaar. Onder deze eerste 200 reserveringen verloot ik 5x een lezing of workshop naar keuze.

Uiteraard zit je nergens aan vast als je nu intekent. Je betaalt past als er daadwerkelijk 200 mensen ingetekend hebben en jij het dan nog steeds wilt hebben.