Let’s talk about… in Utrecht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s talk about… in Utrecht

30 september 2021 @ 15:00 17:00

Waar maar weinig leiders echt de tijd voor nemen is om het er eens rustig over te hebben. Over het leiden. Met andere leiders. Terwijl ze het wel zouden willen. Laten we het dan eens wél doen.

In een informele setting gaan wij, leiders van divers pluimage, in gesprek over leiden en hoe je dat doet. En misschien ook wel over hoe je soms iets anders zou kunnen doen. Over bezieling die je misschien wel nodig hebt, over hoe je ruimte maakt, over hoe je mensen motiveert en AAN zet. En ondertussen ook nog je eigen behoeften probeert te vervullen.

Zie het als twee uurtjes ontspannen uitwisselen en wat leren van elkaar. Geen poeha, netwerken en sales. Gewoon maar vanuit de verbinding delen met elkaar. In dialoog nieuwsgierig zijn en open over je eigen ervaringen vertellen. Met ongeveer 6-7 mensen aan tafel of kring; en er zijn maximaal drie tafels of kringen. De groep blijft dus klein en zorgvuldig gecureerd. We weten wie er zijn en waarom ze er zijn.

Voor wie

Managers, bestuurders, ondernemers, thought leaders en alles daartussenin. De diversiteit maakt ons rijk. Dit is de eerste bijeenkomst in Utrecht van ruimtemaakers!

Het gesprek is van 15 tot 17 uur. Je kunt vooraf al een kop koffie drinken, welkom.

Meld je aan als je een eerste keer mee wilt doen om kennis te maken. In dat geval draag je €20,- bij. Voor leden is het gratis.

De organiser in Utrecht is Arianne van Dalen. Samen met Juul Martin begeleidt zij de gesprekken.

Meld je aan en je hoort van ons waar het precies is.

Juul Martin

06-46724146

Bekijk de site van Organisator

Ergens in Utrecht