Let’s talk about… ruimte

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s talk about… ruimte

18 september @ 17:00 19:00

Waar maar weinig leiders echt de tijd voor nemen is om het er eens rustig over te hebben. Over het leiden. Met andere leiders. Terwijl ze het wel zouden willen. Laten we het dan eens wél doen. En tijdens deze dialoog gaan we ervaringen delen over ruimte. Wat betekent dat voor jou?

In een informele setting gaan wij, leiders van divers pluimage, in gesprek over leiden en hoe je dat doet. En misschien ook wel over hoe je soms iets anders zou kunnen doen. Over bezieling die je misschien wel nodig hebt, over hoe je ruimte maakt, over hoe je mensen motiveert en AAN zet. En ondertussen ook nog je eigen behoeften probeert te vervullen.

Zie het als twee uurtjes ontspannen uitwisselen en wat leren van elkaar en aansluitend een borrel. Geen poeha, maar vanuit de verbinding delen met elkaar. In dialoog nieuwsgierig zijn naar elkaar en open over je eigen ervaringen vertellen. Met ongeveer 5-6 mensen aan tafel en er zijn maximaal vier tafels. De groep blijft dus klein en zorgvuldig gecureerd.

Voor wie

Managers, bestuurders, ondernemers, thought leaders en alles daartussenin. De diversiteit maakt ons rijk. Dit is de derde bijeenkomst in deze reeks.

Het gesprek is van 15 tot 17 uur. Met tussendoor of aansluitend een borreltje. De lokatie is ergens in de buurt van Nijmegen. Waar precies hoor je een paar dagen tevoren.

Meld je aan als je een eerste keer mee wilt doen om kennis te maken. In dat geval draag je €20,- bij. Voor leden is het gratis.

Mieke Miltenburg en Juul Martin zijn de organisers van ruimtemaakers Nijmegen en de dialoogbegeleiders.

in de buurt van Nijmegen

Nijmegen, Nederland