Nieuw: Let’s talk about… in Doetinchem

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw: Let’s talk about… in Doetinchem

4 december 2020 @ 15:00 17:00

Waar maar weinig leiders echt de tijd voor nemen is om het er eens rustig over te hebben. Over het leiden. Met andere leiders. Terwijl ze het wel zouden willen. Laten we het dan eens wél doen.

In een informele setting gaan wij, leiders van divers pluimage, in gesprek over leiden en hoe je dat doet. En misschien ook wel over hoe je soms iets anders zou kunnen doen. Over bezieling die je misschien wel nodig hebt, over hoe je ruimte maakt, over hoe je mensen motiveert en AAN zet. En ondertussen ook nog je eigen behoeften probeert te vervullen.

Zie het als twee uurtjes ontspannen uitwisselen en wat leren van elkaar. Geen poeha, netwerken en sales. Gewoon maar vanuit de verbinding delen met elkaar. In dialoog nieuwsgierig zijn en open over je eigen ervaringen vertellen. Met ongeveer 6-8 mensen aan tafel of kring; en er zijn maximaal drie tafels of kringen. De groep blijft dus klein en zorgvuldig gecureerd. We weten wie er zijn en waarom ze er zijn.

Voor wie

Managers, bestuurders, ondernemers, thought leaders en alles daartussenin. De diversiteit maakt ons rijk. Dit is de eerste bijeenkomst in van ruimtemaakers in omgeving Doetinchem..

Het gesprek is van 14 tot 16 uur. Als je wat eerder bent dan staat de koffie al voor je klaar. De lokatie is ergens in de buurt van Zutphen/Doetinchem. Waar precies hoor je een paar dagen tevoren.

Meld je aan als je een eerste keer mee wilt doen om kennis te maken. In dat geval draag je €20,- bij. Voor leden is het gratis.

De organiser is Marieke van Driel. Samen met Juul Martin begeleidt zij de gesprekken.